Guide de pratiques hygiéniques à l'intention des fabricants de chocolat moulé
Références

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  • Lund, B.M., Baird-Parker, T.C., Gould, G.W. 2000. Microbiological Safety and Quality of Food. Volumes 1 - 2. Aspen Publishers, Inc. Gaithersburg, Maryland, p. 763.
  • International Commission on Microbiological Specifications of Foods (ICMSF). 1986. Microorganisms In Foods 2. Sampling for microbiological analysis: Principles and specific applications. 2nd édition. Blackwell Scientific Publications, Toronto.
  • National Confectioners Association (NCA). 2011. Industry Review.

Ressources supplémentaires :

Lois et règlements

Agence canadienne d'inspection des aliments

Santé Canada

Internationale

Autres ressources

  • D'Aoust, J.Y., 1977. Salmonella and the chocolate industry. A review. J. Food Prot. 40, 718-727.
  • Mogelonsky M, 2007. Confronting Confectionery. Prepared Foods 176: 11-20.
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